Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg. Se
Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg.
Se caleste ceapa data prin razatoare mare, intr-o cratita. Se adauga orezul spalat bine, granulele de soia si se lasa sa fiarba la foc mic pana fierbe orezul. Se adauga pasta de tomate, sare, piper. Se lasa compozitia sa se raceasca putin, dupa care se umple dovleceii.
Se aseaza dovleceii umpluti intr-un vas uns cu ulei si se introduc la coptor 10 - 15 minute pentru a se inmuia.
Se servesc calzi cu patrunjel.
Retete de post
S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...
Tort cu crema de menta si ciocolataIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala