Dovlecei umpluti cu branza si marar

Pentru dovlecei umpluti cu branza si marar se aleg dovlecei mijlocii, se rad, se taie in doua si se scobesc. Se oparesc si se lasa sa se scurga.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dovlecei mijiocii
  • 150 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 25 g unt proaspat
  • marar tocat
  • 1 lingura unt topit
  • 2 linguri smantana
  • sare.

Mod de preparare

Pentru dovlecei umpluti cu branza si marar se aleg dovlecei mijlocii, se rad, se taie in doua si se scobesc. Se oparesc si se lasa sa se scurga. Separat se freaca branza de vaca cu ouale si cu untul proaspat. Se adauga putin marar tocat si se potriveste de sare. Se umplu dovleceii, se asaza intr-o cratita cu unt si se rumenesc la cuptor. Daca este necesar, se toarna cate putina apa.


Inainte de a servi altfel de dovlecei umpluti cu branza, se adauga smantana.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors