Dovlecei umpluti cu branza

Dovleceii se umplu cu branza amestecata cu marar. In caz ca este branza dulce, normala, aceasta se amesteca cu un ou, ca sa se lege. In uleiul incins

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei scobiti de miez
  • dati cu sare si lemon pepper
  • branza dulce + marar proaspat
  • ulei de masline + un catel de usturoi calit la inceput si scos inainte de a pune dovleceii

Mod de preparare

Dovleceii se umplu cu branza amestecata cu marar. In caz ca este branza dulce, normala, aceasta se amesteca cu un ou, ca sa se lege.

In uleiul incins se aurste catelul de usturoi si apoi se scoate. Se adauga dovleceii umpluti.

Se rumenesc la foc mai puternic, cu capacul pus.

Eu i-am lasat simpli, presarati cu lemon pepper.
Se pot servi cu iaurt, smantana sau smantana cu usturoi, tzatziki.

Pofta buna!

Reteta Dovlecei umpluti cu branza a fost propusa de Kiva pe forum culinar.ro

Alte retete cu dovlecei gasiti aici:

Dovlecei umpluti cu soia si orez,

Ciorba cu dovlecei(DE POST),

Dovlecei gratinati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide