Dovleceii se umplu cu branza amestecata cu marar. In caz ca este branza dulce, normala, aceasta se amesteca cu un ou, ca sa se lege. In uleiul incins
Dovleceii se umplu cu branza amestecata cu marar. In caz ca este branza dulce, normala, aceasta se amesteca cu un ou, ca sa se lege.
In uleiul incins se aurste catelul de usturoi si apoi se scoate. Se adauga dovleceii umpluti.
Se rumenesc la foc mai puternic, cu capacul pus.
Eu i-am lasat simpli, presarati cu lemon pepper.
Se pot servi cu iaurt, smantana sau smantana cu usturoi, tzatziki.
Pofta buna!
Reteta Dovlecei umpluti cu branza a fost propusa de Kiva pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovlecei gasiti aici:
Dovlecei umpluti cu soia si orez,
Ciorba cu dovlecei(DE POST),
Dovlecei gratinati
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios