Dovleceii se curata, se spala, se scobesc cu o lingura si se pun la cuptor intr-un vas in care s-au turnat 50 ml ulei si putina apa. Dupa ce s-au inm
Dovleceii se curata, se spala, se scobesc cu o lingura si se pun la cuptor intr-un vas in care s-au turnat 50 ml ulei si putina apa.
Dupa ce s-au inmuiat, se lasa sa se raceasca.
Varza se curata, se spala, se toaca marunt si se inabusa in uleiul ramas, adaugand o rosie decojita si taiata marunt.
Se adauga cimbrul.
Dovleceii raciti se umplu cu varza inabusita si se aseaza intr-un vas.
Se toarna deasupra un sos preparat din rosiile ramase, fierte in putina apa si pasirate.
Se lasa vasul la cuptor circa 15 minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Am cumparat de curand merisoare proaspete (cranberries) si am zis ca trebuie neaparat sa incerc sa fac ceva cu ele, o tarta,...
Tarta cu merisoare