Dovlecei umpluti

Se amesteca orezul cu sunca si oul. Se potriveste de sare. Se umplu dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, uns cuunt, si se lasa la cuptor 5-

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 4 linguri de orez fiert
  • 50 g sunca taiata marunt
  • 1 ou
  • 25 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca orezul cu sunca si oul.

Se potriveste de sare.

Se umplu dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, uns cuunt, si se lasa la cuptor 5-10 minute.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala