Dovlecei umpluti

Se curata dovleceii, se scobesc si se umplu cu o compozitie preparata in felul urmator: se amesteca telemeaua cu brinza de vaci, grisul si smantana.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 150 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 1 fingura gris
  • 1 cana de smantana
  • 3 cani de sos alb (preparat din ulei
  • faina
  • 3 oua)

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se scobesc si se umplu cu o compozitie preparata in felul urmator: se amesteca telemeaua cu brinza de vaci, grisul si smantana.

Dovleceii astfel umpluti si se aseaza intr-o tava se toarna deasupra un sos alb, preparat din putin ulei, faina, , trei galbenusuri si albusurile batute spuma.

Se lasa tava la cuptor, pana se gratineaza.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide