Se curata dovleceii si se scobesc. Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa. Se lasa pe foc pana fier
Se curata dovleceii si se scobesc.
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, sare si piper, verdeata si putina apa.
Se lasa pe foc pana fierbe orezul.
Se umplu apoi dovleceii cu aceasta compozitie, se prajesc putin si se pun intr-un vas.
Se prepara sosul din faina, ceapa tocata, bulion, apa si
uleiul ramas in tigaie.
Se fierbe, se potriveste de sare si se toarna deasupra dovleceilor.
Se pune totul la fiert.
Se adauga verdeata tocata marunt si se lasa vasul la cuptor 10 minute.
Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios