Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 200 g faina
  • ulei pentru prăjit
  • 1 linguriță muștar
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 2 oua
  • apa

Mod de preparare

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30 min. Apoi se spală și se acoperă cu făină. Faina rămasă se combina cu ouăle bătute, muștarul, sare și piper după gust și mărar, pana are textura unei smântâni groase, dacă mai este nevoie, adaugandu-se apa.

Se prăjesc în ulei și se savurează împreună cu mujdei, salata de castraveți sau ardei copți. Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors