Dovlecei pane

Dovleceii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se presara cu putina sare si se lasa putin sa stea. Ouale se bat bine, se adauga putina sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei (micuti
  • cruzi
  • subtirei)
  • 2-3 oua
  • putina sare
  • faina alba (sau neagra)
  • ulei
  • patrunjel
  • rosii

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se presara cu putina sare si se lasa putin sa stea. Ouale se bat bine, se adauga putina sare. Pe o farfurie se pune putina faina, iar feliutele de dovlecei se dau prin faina si apoi prin ou.

Pe aragaz se pune tigaia cu ulei si in momentul in care s-a incins se pun feliutele de dovlecel la prajit.


Se pot servi cu rosii, castraveti, ardei, patrunjel si paine prajita!

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Rosii umplute cu ficat la Multicooker

Asa cum stiti in urma concursului de pe site-ul Gustos.ro am castigat un aparat Multicooker de la Philips. Un aparat nou, ce...

Rosii umplute cu ficat la Multicooker
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala