Dovlecei cu unt

Dovleceii curatati, taiati bucati, se fierb in apa cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei mici
  • o lingurita unt
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Dovleceii curatati, taiati bucati, se fierb in apa cu sare.
Se scurg si se servesc cu untul si mararul verde

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur

Salutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de...

Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide