Dovlecei cu smantana

Dovleceii se spala, se curata, se dau pe razatoare, dupa care se calesc in unt topit. Se sareaza si se adauga smantana. Se lasa 15 minute la foc mic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 cutie de smantana
  • 1 pachet de unt
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura marar
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se curata, se dau pe razatoare, dupa care se calesc in unt topit.

Se sareaza si se adauga smantana.

Se lasa 15 minute la foc mic, apoi se adauga mararul tocat fin.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu ghebe

Cu ani in urma, aceasta salata nu lipsea din camara noastra. In ultima perioada nu a mai fost pregatita deoarece fiind doar...

Salata cu ghebe
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide