Dovleceii ii taiem in jumatate si scobiti-i cu atentie de miez. Mixati miezul. Dovleceii ii fierbem timp de un minut, in apa clocotita, apoi lasati-i
Dovleceii ii taiem in jumatate si scobiti-i cu atentie de miez. Mixati miezul.
Dovleceii ii fierbem timp de un minut, in apa clocotita, apoi lasati-i sa se raceasca.
Opariti rosiile, decojiti-le si taiati-le in cubulete.
Tocati ceapa si usturoiul, apoi puneti-le la calit in putin unt.
Adaugati dovlecei, rosiile si lasati compozitia pe foc mic pana ce obtineti un face un piure. Preincalziti cuptorul la 200° C.
Amestecati piureul de legume cu pesmet, sarati si piperati.
Ungeti cu ulei o tava pentru cuptor, umpleti apoi jumatatile de dovlecei cu piure.
Taie mozzarella in felii si asezati-le este dovlecei. Presarati emmentaler si introduceti tava la cuptor pt 15 minute.
Alte mancaruri cu legume
Salata de telina
Salata de varza
Salata bulgareasca
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici