Dovlecei cu piper

Dovleceii se spala, se taie cuburi si se calesc in ulei incins. Se presara cu piper si sare si se lasa pe foc pina se rumenesc.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. dovlecei
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se taie cuburi si se calesc in ulei incins. Se presara cu piper si sare si se lasa pe foc pina se rumenesc.


Se servesc reci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Bruschete cu branza de burduf si porumb

va invit la o portie de bruschete fierbinti si crocante.....

Bruschete cu branza de burduf si porumb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide