Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si
Se curata dovleceii, se taie pe lungime si se inlatura semintele dupa care se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se pun dovleceii la scurs si se lasa sa se raceasca.
Se face maioneza (dupa reteta fiecaruia) si se introduce impreuna cu dovleceii fierti si raciti in robotul de bucatarie pana se formeaza o pasta.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa preferinta se poate adauga si un catel de usturoi.
Se serveste ca aperitiv in boluri, sau introdus in diferite legume: rosii, ardei etc., sau pur si simplu pe felii de paine prajita.
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala