Dovlecei cu cascaval

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei incins. Se aseaza feliile intr-un vas termorezistent si se pretara cu parmezan. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 dovlecei
  • 4 rosii
  • 50 g parmezan ras
  • 100 ml ulei
  • unt
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei incins.

Se aseaza feliile intr-un vas termorezistent si se

pretara cu parmezan.

Se orneaza cu rosii taiate felii, se potriveste de sare si piper si se stropesc cu unt topit.

Se introduce tava in cuptor pana se gratineaza.
Preparatul se serveste cald.

Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide