Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt impreuna cu o felie de piine alba inmuiata si stoarsa si cu ceapa p
Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt impreuna cu o felie de piine alba inmuiata si stoarsa si cu ceapa prajita. Se adauga in aceasta compozitie 1 ou, piper, 1 lingura rasa de faina, verdeata tocata, sare. Se prajesc dovleceii in grasime. Se pun apoi intr-o cratita. Separat se prepara sosul: 1 ceapa taiata marunt se rumeneste usor, se adauga putina faina (un virf de lingura), se subtiaza cu apa se pune bulion de rosii si se da un clocot. Se toarna sosul peste dovlecei si se da cratita 1/2 ora la cuptor.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios