Se curata dovleacul de coaja si samburi + ate; se taie feliile in bucati mai mici (nu foarte mici...eu am taiat felia in 3 Se pune intr-o tava de arag
Se curata dovleacul de coaja si samburi + ate; se taie feliile in bucati mai mici (nu foarte mici...eu am taiat felia in 3
Se pune intr-o tava de aragaz cu cateva cesti de apa (pentru umezeala)
Deasupra, pe fiecare bucata, se pune zahar si scortisoara.
Se da la cuptor, la foc potrivit. Se coace cam intr-o ora si jumatate. Se verifica din cand in cand, pentru a nu-si pierde apa! Se completeaza cu apa daca e nevoie!
Spre final se adauga nuca amestecata cu miere. Daca aveti stafide puneti-le si pe acestea dupa ce in prealabil le-ati inecat intr-un sirop fierbinte de zahar sau miere!
Eu am stropit cu miere felia din farfurie!
Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasa Salvasem de ceva vreme aceasta reteta vazuta mai intai la Adriana...
Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala