Crema de dovleac cu castane

Am prajit un pic o ceapa mica si un catel de usturoi. Am adaugat dovleacul sau bostanul taiat bucati si am mestecat u

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Dovleac
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • castane fierte
  • ulei extravirgin de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am prajit un pic o ceapa mica si un catel de usturoi.

Am adaugat dovleacul sau bostanul taiat bucati si am mestecat un pic.

Am acoperit cu supa si am lasat sa fiarba.

Intre timp, castanele le-am fiert, curatat si le-am facut bucati.

Am stins focul, am amestecat-o ca sa devina crema si am turnat castanele in ea.

Se pune sare si piper dupa gust.

Am amestecat bine si am servit-o cu un pic de ulei extravirgin de masline crud si cu bucatele din piinea integrala cu drojdie naturala.


Se poate servi cu un pic de ulei extravirgin de masline crud si cu bucatele din piinea integrala.

Pofta buna!

Reteta Crema de dovleac cu castane a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete cu castane gasiti aici:

Gasca umpluta cu stafide si castane ,

Piept de curcan umplut cu castane ,

Curcan umplut cu pasta de castane .

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide