Se fierbe conopida in apa cu sare. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si p
Se fierbe conopida in apa cu sare.
Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se topeste untul, se adauga oul, tocat marunt, mararul si patrunjelul, pesmetul, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine totul si se toarna sosul peste conopida. Se lasa 5 minute la cuptor.
Se stropeste cu putina zeama de lamaie in momentul servirii.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala