Conopida pane

Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite. Acesta se pregateste astfel: se bate ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 cana de
  • 3 linguri de faina
  • 1 ou
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se

strecoara si se inmoaie fiecare in aluat de clatite.

Acesta se pregateste astfel: se bate oul, se amesteca bine cu faina si se adauga le, turnat putin cate putin.

Feliile de conopida se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala