Conopida la cuptor

Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 1 cutie de smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1/4 pachet de unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura de pesmet

Mod de preparare

Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa

clocotita cu sare.

Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.

Se amesteca faina cu smantana si se toarna peste conopida.

Se presara cascaval ras, cateva bucatele de unt si se lasa la cuptor sa se gratineze.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcintă cu piept de pui şi legume

O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...

Plăcintă cu piept de pui şi legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide