Conopida cu unt si cascaval

Pentru conopida cu unt si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se tine in apa rece cu sare. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • conopida - 1
  • 5 kg
  • unt - 100 g
  • cascaval - 125 g
  • sare dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru conopida cu unt si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se tine in apa rece cu sare. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Conopida se fierbe impreuna cu jumatatea de cub MAGGI, se scurge de apa, se aseaza pe o tava, se stropeste cu unt, se presara cascaval si se introduce la cuptor 5 minute.

Conopida cu unt si cascaval se serveste cald.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors