Conopida cu orez

Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • desfacuta buchetele
  • 1 l
  • 1 cana de orez
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l

acopere.

Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le.

Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se

adauga conopida, apoi galbenusurile, putina sare si piper.

Se bat albusurile spuma. Se amesteca totul usor. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor o jumatate de ora.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda. Dupa

preferinta, se poate garnisi cu rosii si ciuperci.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala