Conopida cu ciuperci

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 minute in untdelemn

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 200 gr. ciuperci
  • untdelemn
  • 1 lingura faina
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 minute in untdelemn, dupa care se presara faina si se stin gr. cu o cana de apa. Dupa ce au dat in clocot se adauga conopida fiarta, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe inca 10 minute

La sfirsit se adauga patrunjelul tocat marunt

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide