Conopida cu cartofi

Se fierbe conopida, apoi se strecoara. Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri. Conopida se taie felii. Se u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 5 cartofi
  • 4 oua
  • 1 cutie de smantana
  • unt
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida, apoi se strecoara.

Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri.

Conopida se taie felii.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas

termorezistent, in care se asaza un rand de conopida, unul de oua si altul de cartofi, repetand operatiunea pana se termina ingredientele.

Se presara putina sare.

Se toarna deasupra smantana si se lasa la cuptor circa 15 minute.
Se serveste calda.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala