Se fierbe conopida, apoi se strecoara. Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri. Conopida se taie felii. Se u
Se fierbe conopida, apoi se strecoara.
Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri.
Conopida se taie felii.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas
termorezistent, in care se asaza un rand de conopida, unul de oua si altul de cartofi, repetand operatiunea pana se termina ingredientele.
Se presara putina sare.
Se toarna deasupra smantana si se lasa la cuptor circa 15 minute.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala