Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara. Se rumeneste in unt topit slanina,
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.
Se rumeneste in unt topit slanina, taiata felii, si ceapa, tocata marunt.
Se prajesc carnatii.
Se pune conopida pe un platou, incercand sa se refaca forma initiala. Se stropeste cu putin unt topit.
Se aseaza deasupra carnatii, iar in jurul conopidei, slanina si ceapa calita.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala