Conopida cu brinza

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acela

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g conopida
  • desfacuta in buchetele
  • 25 g unt
  • cite un ardei rosu
  • verde si galben
  • 25 g faina alba
  • 450 ml lapte
  • 100 g brinza
  • o lingura pesmet
  • 25 g cascaval

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acelasi ulei se toarna faina si se amesteca incet, se adauga laptele si se fierbe un sos gros in care se va adauga spre sfirsit nucsoara si 2/3 din brinza. Conopida scursa se pune intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra amestecul de lapte, se pun ardeii, se presara cu pesmet, parmezan si restul de brinza. Se coace 25 min.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors