Aceasta reteta de placinta crocanta cu legume este delicioasa, o mancare de vara sanatoasa. Pentru cobbler din legume de toamna se fierb legumele in apa clocotita 3-4 minute. Se incinge uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauiga untul.
Pentru cobbler din legume de toamna se fierb legumele in apa clocotita 3-4 minute. Se incinge uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauiga untul. Cand s-a topit se adauga faina. Se lasa pe foc 1 minut, apoi se toarna mustarul, laptele si smantana. Se adauga legumele. Se lasa sa dea in clocot, apoi se fierbe inabusit 10-15 minute. SE adauga prazul, se asezoneaza si se mai lasa 2 minute. Se rastoarna intr-un vas termorezistent. Se incinge cuptorul. SE freaca untul cu faina pana ce capata aspectul unor firimituri. Se amesteca ierburile aromatice si branza. Se adauga laptele. Se intinde o foaie de 1,5 cm grosime din care se decupeaza rondele cu diametrul de 6 cm. Se aranjeaza pe marginea vasului. Se stropeste cu lapte si branza. Se coc 15-20 minute.
Calorii/portie: 559
Cobbler cu legume se serveste cald, langa un pahar de vin.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala