Aceasta reteta de placinta crocanta cu legume este delicioasa, o mancare de vara sanatoasa. Pentru cobbler din legume de toamna se fierb legumele in apa clocotita 3-4 minute. Se incinge uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauiga untul.
Pentru cobbler din legume de toamna se fierb legumele in apa clocotita 3-4 minute. Se incinge uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauiga untul. Cand s-a topit se adauga faina. Se lasa pe foc 1 minut, apoi se toarna mustarul, laptele si smantana. Se adauga legumele. Se lasa sa dea in clocot, apoi se fierbe inabusit 10-15 minute. SE adauga prazul, se asezoneaza si se mai lasa 2 minute. Se rastoarna intr-un vas termorezistent. Se incinge cuptorul. SE freaca untul cu faina pana ce capata aspectul unor firimituri. Se amesteca ierburile aromatice si branza. Se adauga laptele. Se intinde o foaie de 1,5 cm grosime din care se decupeaza rondele cu diametrul de 6 cm. Se aranjeaza pe marginea vasului. Se stropeste cu lapte si branza. Se coc 15-20 minute.
Calorii/portie: 559
Cobbler cu legume se serveste cald, langa un pahar de vin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post