Clatite umplute cu sos de ardei

Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml apa minerala
  • 4-5 linguri de faina
  • 150 ml ulei
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 2 cepe
  • boia
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 oua si
  • 100 ml vin rosu

Mod de preparare

Clatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si faina, dupa care facem clatitele. In restul de ulei, calim ceapa, adaugam carnea tocata, mirodeniile, 100 ml de vin rosu si lasam la calit pana scade apa. Dam deoparte, adaugam ouale si umplem foile de clatite pe care le punem intr-un vas uns cu unt si dam la cuptor timp de treizeci de minute.


Se servesc cate doua clatite cu carne la portie, cu sos de ardei pe deasupra si verdeata tocata fin.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala