Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le pun
Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le punem peste ceapa. Condimentam cu sare si piper macinat si le calim pana devin moi.
Fierbem legumele, intr-o oala pana devin moi, le scurgem si le pisam.
Zeama ramasa de la legumele pisate o turnam peste ciuperci si fierbem.
Servim cu smantana.
Pofta buna!
Alte retete ciuperci
recomandate:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala