Ciuperci dupa reteta secuiasca

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le pun

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cuperci
  • 150 gr morcovi
  • patrunjel
  • 100 gr ceapa rosie
  • 100 gr untura
  • 200 ml smantana
  • piper macinat
  • sare
  • 1 lingura boia

Mod de preparare

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le punem peste ceapa. Condimentam cu sare si piper macinat si le calim pana devin moi.

Fierbem legumele, intr-o oala pana devin moi, le scurgem si le pisam.

Zeama ramasa de la legumele pisate o turnam peste ciuperci si fierbem.

Servim cu smantana.
Pofta buna!

Alte retete ciuperci

recomandate:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala