Ciuperci cu orez

Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe foc domol, sa se inabuse.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 150 g unt
  • 350 g orez
  • sare
  • piper
  • un litru de apa rece

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe foc domol, sa se inabuse.

Combinati orezul bine spalat si scurs de apa cu ciuper-

cile, adaugati sare, piper, turnati apa si puneti vasul la cuptor.

Cand constatati ca apa s-a evaporat complet, preparatul este gata.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala