Se pune spanacul in apa clocotita pt. vreo 3 min. Se scoate spanacul rapid sub un jet puternic de apa rece,pt a-si pastra culoarea proaspatase scurg f
Se pune spanacul in apa clocotita pt. vreo 3 min.
Se scoate spanacul rapid sub un jet puternic de apa rece,pt a-si pastra culoarea proaspatase scurg foarte bine de apa.
Se toaca potrivit spanacul si ceapa, se piseaza semintele (condimentele).
Se fierbe orezul doar pe jumatate(sa fie mai dur putin).
Se pun toate cate sunt ,impreuna(eu am pus si-un chili tocat),am potrivit de sare si piper.
Desi am un steamer electric,am improvizat de asta data...-o cratita cu apa un inel de metal si un vas jena(in care am ales sa le fierb in aburi)apa sa nu ajunga la fundul vasului unde sunt chiftelele.
Am format chiftelele si le-am asezat in vas acoperit vasul bine-bine
tinute la aburi 20-25 min,mie imi place sa simt un pic si orezu si ceapa.
Am facut un sos din crem freche +ceapa rosie+ castravecior murat+tarhon+un pic de chili si cascaval sau puteti servi alaturi de orice friptura doriti.
Pofta buna!
Reteta Chiftelute din spanac a fost propusa de nico-vya pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj,
Budinca cu spanac si sunca,
Placintele cu tofu si spanac
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios