Chiftelute de morcovi

Morcovii rasi pe razatoarea de zarzavat, se fierb inabusit in lapte, adaugind si untul. Cind se moaie bine, se adauga grisul in ploaie, amestecind mer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 g morcovi
  • 2 linguri gris
  • ¾ pahar lapte
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Morcovii rasi pe razatoarea de zarzavat, se fierb inabusit in lapte, adaugind si untul. Cind se moaie bine, se adauga grisul in ploaie, amestecind mereu. Se lasa pe foc pina scade bine. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu oul batut si cu sarea si se formeaza chiftelute. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei

fierbinte.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide