Chiftelutele de legume in sos sunt alegerea ideala pentru un pranz copios. Gasiti aceasta reteta de chiftelute pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Se curata morcovii si cartofii, se spala si se rau pe razatoarea mica. Se scurg de zeama, iar aceasta se pastreaza. Se omogenizeaza si se condimenteaza, apoi se formeaza mici chiftelute, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga mustarul, apoi se stinge cu zeama de legume. Se mai adauga 200 ml apa si se pun in sos chiftelutele prajite. Se potriveste totul la gust de sare si piper, apoi se lasa la fiert 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga usturoiul tocat marunt.
Mancarea se consuma calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Mancare de spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post