Se curata, se spala si se fierb dovleceii. Se lasa in strecuratoare sa se scurga foarte bine de apa (cel putin ½ ora), apoi se toaca cu tocatorul de
Se curata, se spala si se fierb dovleceii. Se lasa in strecuratoare sa se scurga foarte bine de apa (cel putin ½ ora), apoi se toaca cu tocatorul de lemn. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ceapa tocata si putin prajita, oul, faina, franzela muiata in apa, sarea, piperul si verdeata tocata. Se pune cite o lingura din aceasta compozitie in tigaia cu untura fierbinte, prajindu-se pe ambele parti. Se asaza pe o farfurie
Se servesc cu salata verde sau cu felii de rosii aranjate in jurul chiftelutelor
Vă invit să încercați o prăjitură delicioasă și foarte ușor de pregătit. A fost foarte apreciată de toți cei...
Desert prajitura cu zmeura, piersici si piscoturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.