Chiftelute cu spanac

Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici. Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr.carne tocata
  • 1ceapa
  • 1 cartof mare rasi pe razatoare si storsi de lichid.3 catei usturoi pisat
  • 1legatura patrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare piper dupa gust
  • ulei de masline pentru prajit. pentru spanac:4linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare tocata
  • 1kg.spanac spalat si rupt in bucati
  • 2rosii mari taiati cubulete
  • sare
  • piper
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 catei usturoi pisat
  • 1lingurita carcum
  • 1lingurita praf de supa
  • 3/4pahar apa

Mod de preparare

Chiftele:se amesteca ingredientele si se prajesc usor chiftele mici.

Spanac:se pune spanacul intro tigaie cu ulei de masline pe foc pina se evaporeaza lichidul. Intr-o cratita se prajeste ceapa,se adauga spanacul si restul de ingrediente,se adauga apa si cand fierbe se adauga chiftelutele. Se acopera si de fierbe 20 de minute. Daca e prea uscata se adauga un pic de apa.
Se serveste cu orez alb.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala