Chiftele din legume si sos curry

Legumele se dau pe razatoare (dovlecii se storc de zeama), se amesteca cu sare si piper, verdeata si ou. Avem grija sa nu facem o compozitie moale pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovleci
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastirnac
  • 2 cartofi fierti
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata fin
  • untdelemn
  • 1-2 oua
  • faina

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoare (dovlecii se storc de zeama), se amesteca cu sare si piper, verdeata si ou. Avem grija sa nu facem o compozitie moale pentru a se forma usor chiftelele. Se dau chiftelele prin faina si se prajesc in untdelemn.

Se servesc cu sos curry

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide