Chiftele de praz

Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de praz
  • 2 linguri pline de faina
  • 2-3 linguri de branza rasa
  • o lingura de unt
  • 4 oua intregi
  • sare
  • untura
  • o ceasca de smantana
  • parmezan ras

Mod de preparare

Prazul se da prin masina de tocat. La 1 kg de praz - 2 linguri pline de faina, 2-3 linguri de branza rasa, o lingura de unt, 4 oua intregi, sare. Se amesteca totul impreuna. Se face o pasta ca smantana groasa. Se ia cu lingura din compozitie si se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte. Aceste chiftele, se rumenesc, pe o parte si pe alta. Se aseaza intr-o forma care merge la foc. Se toarna deasupra o ceasca de smantana amestecata cu un praf de faina, se presara parmezan ras. Se da o jumatate ora la cuptor.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide