Chiftele de linte cu ceapa

Pentru chiftelele de linte se fierbe lintea. Se scurge bine. Se trece prin masina de tocat adaugand o felie mai groasa de paine muiata in apa si stoarsa bine.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g linte
  • 1 felie paine
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de linte se fierbe lintea. Se scurge bine. Se trece prin masina de tocat adaugand o felie mai groasa de paine muiata in apa si stoarsa bine, ceapa prajita in untura, un ou, sare, piper si doi catei de usturoi (dupa gust). Se fac cu mana chiftele care se dau prin faina si se prajesc in untura. Sunt gustoase si pot fi servite in locul chiftelelor de carne, cand lipseste carnea.


Chiftelele de linte se servesc calde.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors