Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, pana se inmoaie si devine sticloasa. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute, pentru a obtine
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, pana se inmoaie si devine sticloasa. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute, pentru a obtine un sos mai gros. Se taie bagheta felii nu prea groase, care se rumenesc in cuptor.
Si tapeteaza un vas termorezistent cu crutoanele de paine apoi se acopera cu un strat de cascaval. Se continua in acelasi fel, pana se termina ingredientele. La urma, se toarna deasupra sosul de ceapa.
Se bat ouale, se amesteca bine cu cascaval ras si se toarna uniform peste feliile de paine. Se da la cuptor si se lasa pana se evapora tot sosul.
Se serveste fierbinte.
Alte retete
Dovlecei umpluti
Sos de ciuperci cu ceapa
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala