Cassoulet vegetarian la cuptor

Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Aceasta reteta de cassoulet o gasiti pe culinar. ro, alturi de alte retete cu legume.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 2 fire celery
  • 4 catei usturoi
  • 400 gr rosii
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingura tarhon
  • 600 ml supa de legume
  • 1 dovlecel
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • patrunjel
  • 400 gr fasole boabe
  • 85 gr pesmet

Mod de preparare

Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Se incalzesc in 3 linguri de ulei de masline si se prajesc cepele si firele de celery, tocate marunt. Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa pe foc un minut. se amesteca apoi cu rosiile tocate din conserva, zaharul brun, tarhonul tocat si se asezoneaza. Se adauga supa de legume si se fierbe la foc mic 30 de minute. Se adauga dovlecelul decojit si tocat, morcovii tocati si telina tocata grosier cu 5 linguri ulei de masline. Se asezoneaza si se introduce in cuptor 30 de minute. Se scot legumele si se da la cuptor 160 grade. Se adauga in amestecul de rosii 400 gr fasole boabe, legumele coapte, mustarul si patrunjelul tocat. Se pun intr-un vas termorezistent. Se amesteca pesmetul cu putin patrunjel si tarhon tocate, apoi se presara peste compozitie si se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline. Se pun in cuptor timp de 50 de minute.


Cassoulet vegetarian la cuptor se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce