Pentru morcovii tineri cu unt se rad morcovii cu un cutit bine ascutit. Se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne.
Pentru morcovii tineri cu unt se rad morcovii cu un cutit bine ascutit. Se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne, doua linguri rase de zahar si sare. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, miscand cratita din cand in cand ca sa nu se prinda pe fund. Cand sunt gata, sosul trebuie sa fie destul de scazut. Numai daca morcovii incep sa se rumeneasca inainte de a fi destul de fierti, se mai adauga o lingura sau doua de apa.
Morcovii tineri cu unt se servesc cu friganele sau cu crochete.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post