Carote alla fiamminga

Se curata morcovii, se spala si se fierb in apa cu sare, apoi se taie feliute subtiri. Intr-o cratita se incalzeste uleiul si se pune patrunjelul toca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 40 g unt
  • 30 g ulei de masline
  • patrunjel
  • un cubulet knorr pentru supa vegetala
  • sare

Mod de preparare

Se curata morcovii, se spala si se fierb in apa cu sare, apoi se taie feliute subtiri. Intr-o cratita se incalzeste uleiul si se pune patrunjelul tocat, se adauga morcovii si se lasa la foc mic, adaugand dupa cateva minute untul si supa preparata din cubuletul knorr. Lasati sa se evapore si serviti.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala