Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare si piper. Le prajim in
Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare si piper. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti, apoi inca 3-4 minute pe foc mic.
Este populara si versiunea retetei cu cascaval si ceapa verde. In acest caz, carnea toccata se amesteca cu 75 g de cascaval razuit si cu un buchetel de ceapa verde taiata marunt, apoi se formeaza 6-8 pogacele si se prajesc timp de 2-3 minute.
Alte retete recomandate:
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala