Carmaciori Glamorgan

Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 praz taiat in bucatele
  • 1 lingurita mustar
  • 175 g cascaval ras
  • 225 g miez de paine
  • 1 ou batut
  • 2 lingurite salvie uscata
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri parmezan ras
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine, oul, salvia si laptele. Se asezoneaza si se modeleaza 8 carmaciori. Se dau carnaciorii prin parmezan ras. Se incinge utul ramas si uleiul si se prajesc carnaciorii la foc mic pana devin aurii.


Se servesc cu salata verde.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors