Toaca varza marunt si opareste-o vreo 10 minute in apa cu sare, scurge-o si stoarce-o bine de zeama. Da laptele intr-un clocot, ia-l de pe foc si ames
Toaca varza marunt si opareste-o vreo 10 minute in apa cu sare, scurge-o si stoarce-o bine de zeama. Da laptele intr-un clocot, ia-l de pe foc si amesteca-l cu grisul. Lasa sa se raceasca, dupa care incorporeaza galbenusurile. incinge putin ulei si caleste ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si carnaciorii. Cand sunt gata, incorporeaza amestecul de gris si adauga varza. Bate spuma albusurile si amesteca totul cu cascavalul ras. Drege gustul de sare. Unge un vas de copt cu unt si toarna tot amestecul in el. Da la cuptor la foc moderat, 35 de minute.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Placinta de dovleac Mancare de mazare Varza murata
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala