Budinca de cascaval cu spanac

Daca doresti o mancare sanatoasa, pregateste budinca de cascaval cu spanac. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, unt, oua, cascaval si spanac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. cascaval ras
  • 1/2 franzela
  • 50 gr. unt
  • 4 oua
  • 1/2 ceasca lapte
  • 1 kg. spanac
  • sare

Mod de preparare

Daca doresti o mancare sanatoasa, pregateste budinca de cascaval cu spanac. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, unt, oua, cascaval si spanac. Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma. Restul de cascaval, amestecat cu galbenusurile, laptele si albusurile batute spuma, se toarna peste paine si se rumeneste totul la cuptor.


Budinca se serveste cu pireu de spanac.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide