Budinca cu clatite la cuptor

Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati). Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 cartofi sare
  • piper
  • patrunjel tocat
  • marar
  • 250 g branza proaspata de vaca
  • 2 oua
  • vegeta
  • rosii
  • mozarella(sau cascaval ras)

Mod de preparare

Se fac clatite normale,poate putin mai groase decit de obicei(8 -10 bucati).

Umplutura: din 4-6 cartofi mai mari se face un pireu. Cind s-a racit se amesteca cu 1 galbenus, sare piper dupa gust, patrunjel tocat marunt, marar (sau alte

verdeturi),250g brinza proaspata si ceva afumatura sau cirnati taiate marunt si putin prajite.

Cu compozitia aceasta se umplu clatitele care apoi se aseaza intr-o

forma rezistenta la foc si unsa putin cu

unt.

Se bat separat 2 oua plus albusul ramas (asa ca pt.

omleta) si se mai adauga 1/2 cana de supa din vegeta. Toate astea se toarna peste clatite.

Deasupra se pun rondele de rosii curatate de coaja si felii de brinza "MOZARELLA"-

Se tine la cuptor cca.20 minute (pina prinde o

culoare frumoasa,aurie) ,cam la 180 grade.
Cu salata verde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide