Baladi (Salata mixta egipteana)

Se amesteca intr-un vas rosiile, ceapa, castravetele si ardeiul gras, Se presara patrunjel tocat deasupra lor. Se prepara un dressing amestecand uleiu

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 4 rosii coapte taiate feliute
  • * 1 ceapa taiata rondele
  • * 1 castravete taiat rondele
  • * 1 ardei gras verde taiat fasiute subtiri
  • * patrunjel tocat marunt
  • * 1 lamaie
  • zeama de la
  • * 2 linguri otet de vin alb
  • * 2 linguri ulei de masline
  • * sare
  • * piper negru macinat

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas rosiile, ceapa, castravetele si ardeiul gras, Se presara patrunjel tocat deasupra lor.

Se prepara un dressing amestecand uleiul de masline, otetul, zeama de lamaie, sare si piper. Se stropeste salata cu acest dressing si se serveste alaturi de feluri de mancare pe baza de carne.

Reteta propusa de Walid

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide