Ardei umpluti pane

Ardeii umpluti pane sunt un deliciu la orice masa si mai ales savurati cu un sos care sa le completeze gustul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ardei gras
  • 6 triunghiuri de branza topita
  • 2 oua
  • 150 gr faina
  • 2 linguri parmezan ras
  • 100 ml lapte
  • Pentru sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala ardeii, apoi li se face o taietura pe lungime, prin care se scot semintele si se umplu cu branza topita.

Se amesteca faiana cu lapte, oua si parmezan, sare si piper.

Ardeii astfel umpluti se dau prin faiana, apoi prin amestecul de pane si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit frumos pe ambele parti se pun sa se scurga de excesul de ulei pe hartie absorbanta.

Sucul de rosii se fierbe 5 min, se adauga ceapa verde si patrunjelul verde tocat si se potriveste gustul de sare si piper.


Ardeii umpluti pane se servesc impreuna cu sosul de rosii.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors